Ik wil.. 

Ik ben geen dame in nood. Geen prinses zonder haar glazen muilen. De man voor mij, staat nog onbeschreven. Heus niet dat ik daar om moet huilen. Ik ben er namelijk nog niet over uit, met wie ik aan tafel wil schuiven voor een beschuit.

Wil ik trouwen met een prins? Of liever met een kapitein? Dan liever een kapitein. Want samen de wilde zee bevaren, kan heel avontuurlijk zijn. Misschien wil ik wel trouwen met een chauffeur, of advocaat. Dan toch liever de chauffeur. Een man van de tijd, vrijwel nooit te laat.

Met een kledingmaker, of een bakker. Een milieuactivist, of houthakker. Een man zo dapper als een leeuw, of toch wat meer vrouw. Dan wat meer vrouw, zodat hij mijn zachte kanten begrijpen zou.

Misschien wel een lakei. Die mij altijd bij zal staan. Samen zij aan zij. Een kok lijkt me trouwens ook niet verkeerd. Wie zegt: de liefde van de man gaat door de maag, heeft het spreekwoord verkeerd geleerd. Een kok kan mijn liefdeshonger stillen en iedere dag chocoladetaartjes bakken. Welke vrouw zal dit nu niet willen?

Maar het allerliefste.. Het allerliefste kan zijn afkomst me eigenlijk niet schelen. Maar gewoon een hele lieve man, om de allergrootste liefde mee te mogen delen. Iemand lekker gek, niet als zovelen! – RM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s