BroodBriefjes!

BroodBriefjes.nl

Oh wat spannend weer zo’n eerste dag op school na de zomervakantie!

Soms slaat schepjes suiker de handen ineen om samen met anderen iets leuks te creëren en zo heb ik voor de tweede keer een lief gedichtje mogen schrijven voor BroodBriefjes ,speciaal voor deze eerste schooldag.

BroodBriefjes is opgericht door de twee supercreatieve moeders Jildou & Kim. Zij zorgen voor de dagelijkse geluksmomentjes van kinderen door de mooie BroodBriefjes die zij maken. Als ouder/verzorger, broer, of zus etc. kun je deze miniverhaaltjes, raadsels, tekeningen, opstekers etc. op een onverwacht moment in hun broodtrommel stoppen. Om ze blij te verrassen, hoe leuk is dat!

Op de website van BroodBriefjes, vind je de printables van een hele verzameling/reeks briefjes die je kunt gebruiken voor alledaagse en bijzondere momenten.  Allen gemaakt met heel veel fantasie, mooie dromen, maar vooral met heel veel liefde. Weet jij ook iemand om zo een leuk BroodBriefje voor te printen?

De BroodBriefjes maken van de lunch een klein ouder-kindmoment zonder dat je bij elkaar bent. En ze geven meer. Ze geven je de ingrediënten voor leuke, betrokken en bijzondere gesprekken met je kinderen en daar bloeit iedereen van op!’- broodbriefjes.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s