Weflycheap.nl

foto weflycheap

Vandaag staat mijn 1e blog als gastblogger voor weflycheap online. Een stukje over mijn laatste vakantie naar Mykonos. Over wuivende palmbomen, griekse taverna’s, het drinken van limonade met limoentjes en nog meer zomerse zomerigheid! Als ik het lees, geniet ik nog helemaal na. Ik hoop dat ook jij er van kunt genieten! 🌴💙🐚
Zie link: Lome liefde & limoentjes

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s